Föreningar

Dannike Ortsråd

Dannike Ortsråd består av representanter från Dannike’s olika föreningar/organisationer som bl.a. Föräldraföreningen, Dannike IK, Svenska Kyrkan, Hembygdsföreningen m.fl och syftet med denna grupp är att samverka om vad som händer och sker i Dannike samhälle.

Läs mer om Dannike Ortsråd

logo-foraldraforeningen-squareFöräldraföreningen i Dannike

Föräldraföreningen är ett forum där föräldrar kan diskutera frågor som berör barnen i förskolan, skolan, fritids och på fritiden. Syftet är också att främja samarbetet mellan föräldrar och personal.

Läs mer om Föräldraföreningen

Dannike IKDannike IK

Dannike IK består av Fotbollssektionen, Tennissektionen, Boulesektionen, Damsektionen samt Festkommitté. Vi finns också på facebook: Dannike IK

Läs mer om Dannike IK

Dannike Hembygdsförening

Hembygdsföreningen i Dannike är en aktiv förening som bland annat arbetar med att dokumentera 1900-talet och anordna evenemang som Nationaldags- och midsommarfirande, Cafésöndagar, Hembygdens dag med mera.

Läs mer om Hembygdsföreningen

Majblommekommittén i Dannike

Majblommans lokalföreningar runt om i Sverige delar ut bidrag till enskilda barn upp till och med 18 år nära barnet vilket gör att hjälpen blir effektiv och anpassas till barnens behov. Exempel på beviljade ansökningar är fritidsaktiviteter, kläder, glasögon, sommaraktiviteter, aktiviteter i skolan etc.

Läs mer om Majblommans lokalförening i Dannike

Svenska kyrkan i Dannike

För upplysningar t.ex. gudstjänsttider, personal eller telefonnummer gå till www.svenskakyrkan.se/langhem.

Läs mer om Svenska kyrkan i Dannike

Boanäs Samfällighetsförening (fiske)

Detta är en förening av fastighetsägare med fiskerätt i den del av Yttre Åsunden som hör till Boanäs.

Läs mer om Boanäs Samfällighetsförening

Share