Arkiv: News

Dannike julträff 2022

Den 17 december är det dags för Dannike IK:s årliga julträff – en fantastisk möjlighet att träffa gamla och nya Dannikebor över en kopp kaffe med hembakat eller över en ångande mugg glögg.

Share

Torsdagsvila i Dannike kyrka

Varannan torsdag, jämna veckor, kl 18-19. Torsdagsvilan i Dannike församlingshem är tänkt att vara en paus i vardagen – en timmes stillhet med tystnad, avspänning, musik och ord på vägen

Share

Julmingel

Söndagen den 4/12 klockan 15:00 bjuder vi återigen in till ”Julmingel vid Hembygdsgården”, där vi bjuder er glögg och pepparkaka, kaffe och lussekatt samt tipspromenad runt området.

Share

Allhelgonahelgen i Dannike kyrka

Allhelgonahelgen är ett tillfälle att tända ett ljus, tänka på dem vi minns och saknar och låta vardagens bestyr få vänta några dagar. Vi håller kyrkan öppen lite mer än vanligt och det finns också möjlighet att ta en kopp kaffe på fredagen.

Share

Distriktsrådet

Dannike kyrka & församlingsverksamhet. Mötena är öppna för alla – välkommen till Församlingshemmet 14 november kl 17

Share

Föräldraföreningen i Dannikes sista möte?

Intresset för en föräldraförening i Dannike är lågt och majoriteten av oss som hittills drivit föreningen har numera vuxna barn så vi kommer ha föreningens (antagligen) sista möte torsdagen den 1/12 kl 19-20. Är du intresserad av att engagera dig och hitta på roliga aktiviteter för barn/ungdomar i Dannike? Nu har du din chans…

Share

Höstvandring

Höstvandring med Dannike Hembygdsförening 2 oktober klockan 10. Samling vid församlingshemmet. Ta med eget fika.

Share